Despre cei ce ne-au condus ...

28.12.2017

„Rahau Constantin Ioan

24 decembrie 2017 la 08:03 ·

M-a atacat unul pe un cont fals, "George Stancu", Baciu are grija de noi toti! Ne-a marit taxa pe gunoi, apoi mc de apa si acum toate taxele si impozitele locale! Se vede ce oameni are Baciu! Solomon a depus juramantul, sa nu uite ca Monumentul Eroilor din Cerdac a fost aranjat cu banii Primariei, ca a depus si el un efort e de laudat! (1)
Se pare ca, pentru acest primar, toti suntem impotriva! D-le primar, m-ati lasat fara serviciu,(2) m-ati injosit, (3)m-ati facut in toate felurile, ati creat conturi false prin care sa ne denigrati,(4) cel putin am curajul sa scriu pe contul meu de facebook, ati dat functionarii publici afara (5) si ati (nu a linioara ti) ramas cu un secretar al orasului cu 6 la LICENTA si cu un jurist care a facut liceul la fara frecventa! Cel putin eu mi-am facut studiile la timpul lor si nu pot uita de defaimarea pe care am primit-o din partea dumneavoastra, dòmnule Primar, Baciu Gheorghe, prin conturile false administrate si prin modul in care v-ati comportat cu mine, punandu-mi biroul la intrare! Chiar va rog sa postati pe site-ul primariei ce conturi sunt blocate si ce cheltuieli ati facut dumneavoastra, ca si primar, la primaria Slanic Moldova! Ati dat oameni cu vechime afara, si acum va vaitati pentru faptul ca nu aveti cu ce va descurca! Cand ati candidat pe aceasta functie nu stiati la ce va inhamati? Lasati-ne in pace, domnule Baciu! Nu scriu pe cont fals! Si daca am fost consilier local nu cred ca am votat ceea ce votati acum! (6) N-am fost remunerat pentru acea functie! Ba dimpotriva, actualualul viceprimar are indemnizatia dublata, net are in jur de 4500 lei! Nu mai spun de indemnizatia Primarului. De aia trebuia sa dea afara functionari publici! Sa ne tina la curent cu toate actiunile lui!
Sarbatori fericite!”


Nelutu, nu e frumos din partea ta sa spui atatea minciuni, oricine poate sa se documenteze si sa afle adevarul despre ce ai afirmat tu. De ce ne vorbesti de rau? Am fost colegii tai, te-am vazut si inainte de a fi viceprimar si in timp ce erai viceprimar, dupa ce ai revenit functionar public si cand ai ales sa pleci dupa saptamani intregi de concedii medicale pentru niste „atingeri” nevinovate ale discurilor coloanei, de care suferim cu totii si nu ne plangem ca tine.

(1). Explica te rog, de ce nu ar trebui sa uite d-l Solomon ca Monumentul Eroilor din Cerdac a fost aranjat cu banii Primariei? Mai ales ca a depus, dupa cum singur afirmi, un efort laudabil! E cumva Primaria ta? A facut Primaria un favor d-lui Solomon? Monumentul Eroilor din Cerdac e cumva proprietatea d-lui Solomon? D-l Solomon ar trebui sa va fie voua recunoscator? Cine ar mai trebui sa fie recunoscator pentru lucrari executate de Primarie? Pentru ce ati facut la Primarie (nu comentez acum despre ce si cum s-a facut), perioada in care ati primit salariu, SLANICUL VA ESTE INCA DATOR?

(2). Din ce știm tu ai ales sa pleci după ce te-ai imbolnavit brusc dupa alegeri si ai stat o gramada in concediu medical.

(3) si (4): Poate ar trebui sa ne spuna una din colegele noastre de ce a insistat, dupa multe lacrimi, sa fie mutata din biroul în care lucrai și tu, pentru ca nu m-ai suporta „tratamentul” la care o supuneai zilnic, pentru ca lucra pe fostul tau post, sau pe alta colega pe care o numeai „vaca cu trei tzate”. Pentru felul in care te purtai cu colegii „nerecunoscatori” care nu mai erau „slugile tale” meritai sa ai biroul in padure nu pe hol. Tot tu te plangi?

(5): Singurul „functionar” care a fost dat afara este Bernad Radu, pentru neindeplinirea sarcinilor de servici, absente nemotivate si numeroasele plangeri primite impotriva lui, de peste tot unde a „lucrat”. Cine doreste poate sa verifice. Despre ceilalti functionari „dati afara” sunt multe de zis dar in niciun caz ca AU FOST DATI AFARA. Eugen Poncos a plecat primul, nu a uitat sa pupe mana lui Baciu cand i s-a aprobat demisia. (Se stie ca asta facea si inainte!) Ceilalti au plecat pentru au fost pusi la treaba si nu mai aveau timp sa fumeze in birou, sa impleteasca posete in sala de sedinte, sa caute motive pentru care sa nu execute anumite sarcini pentru ca nu sunt specificate in fisa postului. Daca ar fi existat criterii politice explica atunci prezenta unor functionari  cunoscuti ca fiind din anturajul fostului primar in aparatul primariei! Indiferent de simpatiile politice, daca iti faci treaba iti pastrezi locul de munca si poate ca esti si apreciat. 

(6). Daaaa, ai votat printre altele vanzarea cazinoului, ieftinirea de aproape 7 ori sau chiar mai mult, a impozitului pentru persoanele juridice, incat a ajuns sa plateasca un hotelier impozit mai mic decat un gospodar pentru o casa si asta pentru ca urma sa se deschida Hotelul Perla? Ai votat modificarea pretului la gunoi si acum acuzi primarul ca a scumpit gunoiul? Induci lumea in eroare spunand ca Primaria face bani de pe urma apei si a gunoiului cand acesti bani intra la cele doua societati, nu la primarie. De ce nu ai votat micsorarea de 5 ori, sau macar de 2 ori pentru cetatenii slanicului? Nu esti corect Nelutule! De ce te legi de fostii tai colegi? Ce conteaza nota de licenta sau felul cum si-au facut studiile? Tot tu te plangi ca ai fost umilit si jignit? Sa-ti fie rusine Nelutu.

Semneaza un fost coleg, care iti recomanda sa te linistesti si sa-ti vezi de treaba. Inca sunt lucruri nespuse ...